GündemManşetSpor

ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

Bodrum Golf KulübüBodrum Golf Kulübü yönetici ve sporcuları, elde ettikleri Türkiye şampiyonluğunu Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile paylaştı.

Başkan Mehmet Kocadon’a spora vermiş olduğu destekler dolayısıyla teşekkür etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarete Bodrum Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, kulüp kaptanı Hüseyin Demirağ ile yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette kulüp kaptanı Hüseyin Demirağ şampiyona hakkında bilgiler vererek, “Türkiye Fikret Öztürk Kulüpler Şampiyonası Antalya da düzenlendi. Bu yıl üçüncü kez düzenlenen şampiyonada kulübümüz ikinci kez Türkiye şampiyonu oldu. Turnuvaya Türkiye’den 6, Kıbrıs’tan ise 1 olmak üzere toplam 7 kulüp katıldı. Turnuvada kulüplerin üst seviye 12’şer oyuncusu oynadı ve üç gün süren turnuva sonunda Bodrum Golf Kulübü olarak 1’inciliği elde ettik. Bu başarılarımızda sizin de payınız büyüktür. Bodrum Belediye Başkanı olarak spora ve sporcuya bu kadar değer veriyor olmanız bizim için gurur vericidir. Sporun tüm dallarında vermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da kulüp üyelerinin başarılarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Spor her zaman Bodrum’da ön planda olmalıdır. Benim en büyük hedeflerimden bir tanesi de tüm dünyada tanınan turizm kenti Bodrum’un sporda da bir yıldız gibi parlamasıdır. Bunun için de elimden geldiğince spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğim. Kulübünüzün başarıları Bodrum adına gurur vericidir. Başarılarınızın devamını dilerim.” şeklinde konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu