GündemManşetSpor

NEJAT İŞLER’İN TAKIMI RAKİBİNİ 4-0 YENDİ

Bodrum-Gümüşlükspor-Nejat İşlerSüper Amatör Lig’de mücadele eden ve başkanlığını oyuncu Nejat İşler’in yaptığı Gümüşlük Gençlikspor ile Marmaris Gençlikspor takımları, Gümüşlük Tesislerinde karşı karşıya geldi.

Maç sonrası açıklama yapan Gümüşlük Gençlikspor Başkanı Nejat İşler, soğuk havaya rağmen takımının güzel bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Gümüşlükspor takım taraftarlarının yoğun ili gösterdiği müsabakayı, kulüp başkanı Nejat İşler de heyecanla izledi. Zaman zaman heyecanlı anların yaşandığı karşılaşma, Gümüşlük Gençlikspor’un 4-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İşler, futbolcuların güzel bir oyun ortaya koyduğunu söyledi.

Takımın eksikleri olmasına rağmen, galip geldiklerini belirten İşler sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önümüzdeki maç daha zor bir olacak. Geçmiş bazı maçlarda puan kaybımız oldu. Bunu bir şekilde telafi etmeye çalışacağız. Soğuk havaya rağmen taraftarlarımız takımlarına destek verdiler. Bugün hava çok soğuktu. Ona rağmen çok fazla insan vardı. Buna çok seviniyorum. Köyde iyi bir hafta sonu eğlencesi oldu, onu seviyorum. Maçta bir tane küfür duydunuz mu? Duyamazsınız, olmuyor yani. Piknik havasında geliyor herkes.”​

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu