GündemManşet

İKİ ÜLKE DAHA DA YAKINLAŞACAK

IMG_0841Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’un suikaste kurban gitmesinin yankıları sürerken hem Türkiye hem de Rusya tarafından verilen mesajlarda suikastin iki ülke arasındaki ilişkilerini olumsuz etkilemeyeceği aksine daha da güçlendireceği yorumları yapılıyor.

Konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Rus İş Adamı ve Rus vatandaşlarını Bodrum hakkında bilgilendirmek amacıyla kurulan Vaş Bodrum Portalı (bodrum.com.ru) yöneticisi Sergey Klyuev yaşanan talihsiz olayın ardından Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkinin olumsuz yönde etkileyemeyeceğini aksine daha da iyiye gideceğini aktardı.

Büyükelçi Andrey Karlov ile daha önce bir kaç projede beraber çalıştığınının bilgisini veren Sergey Klyuev Karlov’un Vaş Bodrum Portalı projesine de destek verdiğini anlatarak “Bu trajik olay bizi şoke etti. Ben daha önce sayın Karlov ile tanışmıştım. Bir kaç projede beraber çalışmıştık. Bizim projemize de çok destek veriyordu. O yüzden çok üzüldüm. Kendisi çok iyi bir insandı” dedi.

Klyuev “Dün yaşanan talihsiz olayın ardından Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkiyi etkilemeyeceğini düşünüyorum. Aksine iki ülke arasındaki dostluğu daha da güçlendireceğini düşünüyorum. İki ülke daha fazla yakınlaşacak.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu