EğitimGündemManşet

ÖĞRENCİLER UZMANLARDAN EĞİTİM ALDI

IMG_0774Merkezi Fransa’da olan Dünya Kuaförler Federasyonu (CMC) Türkiye Temsilciliği Bodrum’da öğrencilere mesleki eğitimler verdi. Saç kesimi ve bakımı ile makyaj alanlarında verilen eğitimler 2 gün sürdü.

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bodrum Mesleki Eğitim öğrencilerine konunun uzmanları Mustafa Ceylan, İsmail Karaca, Ferdi Deren, Türkan Ceylan ve Selda Karaca tarafından 2 gün güren eğitimler verildi. Öğrencileri mesleki bilgilerini arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, erkek ve kadın saç kesimi, topuz, tarama ve makyaj alanlarında eğitimler verildi. Bu yıl 2’incisi düzenlenen organizasyona çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitimler hakkında basın mensuplarına bilgiler aktaran Dünya Kuaförler Federasyonu Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan şunları söyledi:

“Biz CMC olarak 5 kişilik bir ekiple buraya mesleki eğitim vermeye geldik. Geçtiğimiz yıl da gelmiştik. Gerçekten öğrencilerimiz güzel şeyler yapıyorlar. Burada topuz, saç kesimi, bayan saç kesimi ve erkek saç kesimi, makyaj dallarında eğitimler veriyoruz. Öğrencilerimiz de gayet istekli çalışıyorlar.”

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güzellik ve Saç Bakımı öğretmeni Cevat Barın ise şunları dile getirdi:

“Okulumuzun Güzellik ve Saç Bakımı bölümünün 10 ve 11’inci sınıf öğrencileri burada eğitim alıyor. Teknik bilgilerini arttırmak amacıyla yapılan bir çalışma. Sağolsunlar Mustafa Bey ve ekibi bu sene de katılarak bize destek verdiler. Ayrıca Çıraklık Eğitim Merkezi’ndeki öğrencilerimizin de katılımıyla sayımız daha da arttı. Öğrenciler çok istekli, onların bilgilerini arttırmak adına çok faydalı olduğuna inanıyoruz. Her yıl yapmayı planlıyoruz.”

Öğrenciler 2 günlük eğitimlerde öğrendiklerini saç şov yaparak sergiledi. Ayrıca CMC Türkiye Temsilcileri tarafından öğrencilere katılım belgesi verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu