EğitimGündemHayatManşet

KAHVALTIDA KAYNAŞTILAR

IMG_0413Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu kahvaltı şenliği düzenledi.

Bitez Mahallesi’nde hizmet veren Ambrosia Otel’de düzenlenen etkinlik otelin içinde kahvaltıyla başladı. Daha sonra otel bahçesinde devam eden organizasyonda okul öğrencileri yumurta taşıma, çuval yarışı, halat çekme, hulahop çevirme gibi çeşitli oyunlar oynadı.

Oyunlar sonunda başarılı olan öğrencilere madalyalar verildi. Yüz boyamanın da yapıldığı şenlik alanında öğrencilerin atıştırması için çeşitli yiyecek stantları açıldı. Şenliğe okul öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinden oluşan yaklaşık 630 kişi katıldı.

Okulun Okul Aile Birliği Başkanı Duygu Keskin etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Kahvaltıyı hem çocukları eğlendirmek için, hem velilerimizin kaynaşması için, hem de okulumuzda tuvaletlerimizin yapımı için organize ettik. Çok güzel geçti, herkes çok eğlendi. Özellikle çocuklar çok eğlendi, velilerimiz de birbirleriyle kaynaştılar. Amacına ulaştı. Bu sene katılım çok yüksek. Okulda çocuklarımız için bir takım değişiklikler yapıyoruz. Velilerimize çok teşekkür ediyorum. Oynanan oyunları da öğretmenlerimiz organize ettiler.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu