GündemManşetSpor

U-18 MAÇINDA GERGİNLİK

Bodrumspor_ormansporBodrum’da dün akşam Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Muğla Orman Spor arasında oynanan Muğla İl Basketbol U18 Ligi karşılaşmasında Orman Spor takımının kaptanının yaptığı hareket maça damgasını vurdu.

Baştan sona heyecanlı geçen maçın son periyodunda yaşanan olayda topsuz alanda B.B.Bodrumsporlu Arif Can Uysal’ın kasıklarına tekme atan Orman Spor takım kaptanı Tayfun Yavuz karşılaşmayı izleyen herkesin tepkisini toplarken, sahada kısa süreli gerginlik yaşandı. Arkadaşına topsuz alanda tekme atılması nedeniyle B.B. Bodrumsporlu bir oyuncuda Orman Sporlu bir oyuncuyu ittirirken, B.B. Bodrumspor’un antrenörleri, hakemler ve polislerin müdahalesi ile salonda kavga çıkmadan kısa süreli gerginlik sonlandı.

Yaşanan olay sonrası kasıklarına tekme atılan Arif Can Uysal’ın babası Orman Spor antrenörüne tepki gösterirken, oyuncusunun tekme attığını görmeyen Orman Spor antrenörü de tribünlerden kendisine tepki gösterenlere tepki gösterdi. B.B. Bodrumspor antrenörlerinin araya girmesi ve Orman Spor’un takım kaptanı ile B.B. Bodrumspor’dan bir oyuncunun diskalifiye edilmesi ile karşılaşma devam ederken, karşılaşmayı 59-46 Orman Spor kazandı.

MAÇTA GERGİNLİK DEĞİL HEYECAN VARDI…

Baştan sona heyecanlı geçen karşılaşmanın ilk çeyreğini Orman Spor 19-18 önde kapatırken, ikinci çeyrekte misafir ekip Orman Spor sayı alamadı ve ikinci periyodu B.B. Bodrumspor 28-19 önde kapattı. Üçüncü periyodda Orman Spor farkı kapatsa da üçüncü periyodu B.B.Bodrumspor 40-39 önde kapattı. Son çeyrekte her iki takımda mükemmel bir mücadele gösterirken karşılaşmanın bitimine 3 dakika kala Orman Spor kaptanı Tayfun Yavuz’un sportmenliğe aykırı davranışından sonra oyun bir süre durdu. Yaşanan olaylardan sonra B.B. Bodrumsporlu oyuncular moral bozukluğu yaşarken, Orman Spor karşılaşmayı 59-46 kazandı.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından ise her iki takım oyuncuları ve antrenörleri saha ortasında biraraya gelerek basketbola yakışır bir şekilde salondan ayrıldılar.

Karşılaşmanın hakemleri maçtan sonra maçın sonuna doğru yaşanan olaylardan ötürü kısa bir toplantı gerçekleştirirken, karşılaşmanın raporunu Muğla’da yazacaklarını belirttiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu