AsayişEğitimGündemHayatManşet

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI, ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Bodrum-Aslı DeğirmenBodrum’da okul servisine binmek için yola çıkan ve bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden lise öğrenci Aslı Değirmen’in okulunda hüzün vardı.

Aslı’ya çarpan aracın sürücüsü Emrah Yeşilkanat tutuklanırken kaza sonrası vatandaşların kapattığı yolda alınacak tedbir ile ilgili incelemeler sürüyor.

Önceki gün sabah saatlerinde okuluna gitmek için evden çıkan lise öğrencisi Aslı Değirmen servis aracına binmek için yola çıktığı sırada bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Kaza sonrası olay yerinde toplanan mahalle sakinleri daha öncede birçok ölümlü kazanın yaşandığı yolu trafiğe kapatarak bir süre eylem yapmıştı.

Olay sonrası ilçe kaymakamı Mehmet Gödekmerdan’ın girişimleri ile Bodrum-Turgutreis Karayolu İslamhaneleri Mahallesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. İncelemelerin tamamlanmasının ardından yolda ne gibi bir tedbir alınacağına karar verileceği öğrenildi.

Öte yandan, 9. Sınıf öğrencisi Aslı Değirmen’in öğrenim gördüğü Ayşegül Sevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesinde ise hüzün vardı. Sınıf tahtaları ve panoları Aslı’nın resimleri ve arkadaşlarının onun için yazdıkları veda sözcükleri ile dolduruldu. Aslı’nın oturduğu ve boş kalan sıra ise çiçeklerle dolduruldu. Aslı’nın öğretmenleri ve arkadaşları ise onun zamansız gidişi karşısında gözyaşlarını tutamadılar.

Aslı’nın sıra arkadaşı Aytül Çınar adeta ders niteliğinde konuştu;

“Benim sınıf arkadaşımdı, sıra arkadaşımdı. Onu sınıfça çok seviyoruz ama o gün orada üst geçit gibi birçok önlem alınsaydı Aslı şuan burada yaşayabilirdi. Bundan sonra bir şeyin olması için artık can vermeyelim bu hepimiz için daha iyi olur.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu