AsayişGündemManşet

CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ…

Hafize Müjde Özer-1Bodrum’da 5 gündür kendisinden haber alınamayan 48 yaşındaki Hafize Müjde Özer’den bugün acı haber geldi.

Turgutreis Mahallesi’nde erkek arkadaşıyla birlikte yaşarken 19 Kasım günü ortadan kaybolan Hafize Müjde Özer’in Kızılağaç bölgesinde cansız bedeni bulundu. Jandarma ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, edinilen ilk bulgulara göre Özer’in cinayete kurban gittiği belirlendi.

Yat sektöründe çalışan ve kendisinden en son 5 gün önce telefon ile haber alan ailesi durumu Turgutreis Jandarma Komutanlığına bildirmiş Jandarma ekipleri olayla ilgili titiz bir çalışma başlatmıştı. Özer’in birlikte yaşadığı erkek arkadaşını sorguya çeken Jandarma ekipleri gerçeğe ulaştı.

Edinilen bilgilere göre, Öze ile birlikte yaşayan B.K. tarafından öldürülerek Kızılağaç Mevkiindeki ormanlık alana bir poşete sarılarak atıldığı ortaya çıktı. Cesedi bulan Jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.  Bulunduğu yerden kaldırılan cenaze Bodrum Devlet Hastanesi Morguna getirildi. Cumhuriyet Savcısının ilk incelemelerinin ardından Özer’in cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

Gözaltına alınan B.K. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu