GündemManşetSpor

KONACIKSPOR KARARA İTİRAZ EDECEK

Konacıkspor kulüp yönetimiBodrum Şehir Stadı’nda geçtiğimiz hafta sonu iki takım arasında çıkan olaylar sonrası Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından verilen cezalar sonrası Konacıkspor yönetimi itiraza hazırlanıyor.

Yaşanan istenmeyen olaylar sonrasında federasyon tarafından Konacıkspor’a verilen, 2 maç saha kapatma, futbolculardan Resul Uluk ve Mahsun Bozkurt’a 9’ar, Mehmet Gündüz ve Mehmet Karadağ’a 5’er, Çetin Çetinkaya’ya ise 3 maç oynamama cezası sonrasında Kulüp Başkanı Mehmet Melengeç bir basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Avukatı Remzi Kazmaz, Antrenör Cengiz Sarıoğlu, yöneticiler ve futbolcuların katıldığı basın toplantısında konuşan Melengeç, “Amatör bir kulübü bitirmeye yönelik bu cezalara elimizdeki deliller ve belgelerle itiraz edeceğiz.” dedi.

Toplantıda hazır bulunan Avukat Remzi Kazmaz ise Konacıksporlu futbolcuların kavgayı ayırmaya çalışmak ve güvenlik güçlerine yardımcı olmaktan başka bir şey yapmadıklarını, kendilerine en üst sınırda ceza verilirken rakip takımın korunduğunu ileri sürdü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu