GündemManşetSpor

ADETA CEZA YAĞDI

konacıksporKonacıkspor ile Menteşe Yerküpespor arasında oynanan karşılaşma sonrası çıkan olaylar nedeniyle verilen cezalar açıklandı.

Geçtiğimiz Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda Konacıkspor ile Menteşe Yerküpespor arasında oynanan karşılaşma sonrası istenmeyen olaylar yaşanmış, çıkan olaylarda Menteşe Yerküpesporlu bir futbolcu başına aldığı darbeler ile yaralanmıştı. Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından açıklanan cezalara göre ev sahibi Konacıkspor’a 2 maç saha kapatma cezası verilirken, Konacıksporlu Resul Uluk ve Mahsun Bozkurt’a 9’ar maç, Mehmet Gündüz ve Mehmet Karadağ’a 5’er maç ve Çetin Çetinkaya’ya 3 maç oynamama cezası verildi.

Misafir takım Menteşe Yerküpespor’a ihtar verilirken, oyuncular Ömer Bingöl ve Kadir İlkan Ölmez’e birer maç ceza verildi.

Öte yandan maç sonrası çıkan büyük kavga nedeniyle polis tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, kavgaya karışan taraftarlara ne gibi ceza verileceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu