EkonomiGündemManşet

HURDALAR GERİ DÖNÜŞÜME

HURDALAR GERI DONUSUME GONDERILIYOR (2)Bodrum Belediyesi, belediye bünyesindeki hurda araçların ve metal hurdaların Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na (MKEK) gönderimi konusunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bodrum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Depo Birimi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler öncelikle; yarımada genelindeki ömrünü tamamlamış kamyon, motosiklet ve iş makinesi gibi trafikten düşürtülen hurda araçlarla metal hurdaları tespit ediyor. Hemen ardından bu hurdaların, geri dönüşüm için Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu’na gönderilmesini sağlıyor.

Depo Birimi ekipleri, yapmış oldukları 1 haftalık çalışmaları kapsamında toplam 150 tonu bulan ömrünü tamamlamış birinci sınıf hurda araçları ve metal hurdaları MKEK’e gönderdi. Çalışmalar tamamlandığında hurda miktarının toplam 300 tonu bulması bekleniyor.

Çevreyi korumak amacıyla yürütülen çalışmada aynı zamanda hurdaların kent içinde görüntü kirliliği yaratmasının da önüne geçiliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu