GündemManşetSpor

FUTBOL, BASKETBOL, YELKEN HAFTA SONU SPORA DOYACAĞIZ

IMG_8673Bodrum’daki spor kulüplerinin birçoğunun karşılaşması bu hafta sonu iç sahalarına denk geldi.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde bu hafta Trabzon ekiplerinden Pazarspor’u konuk edecek. 6 Kasım Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya Bodrumlu sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenirken, karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

6 Kasım Pazar günü oynanacak bir diğer önemli müsabaka ise basketbolda. Kırçiçeği Bodrum Basketbol bu hafta Yalova VİP Gençlik Spor’u konuk edecek. Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanacak karşılaşma ise 15.00’da başlayacak. Yine Pazar günü Binnza Karakaya Spor Salonunda oynanacak diğer karşılaşmada ise bu sene Basketbol Bölgesel Liginde mücadele edecek Bodrum Kartalları Denizli Yıldızlar Spor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 17.30’da çalacak.

Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşlük Gençlik Spor ise ligin favori takımlarından Yeni Milasspor’u konuk edecek. 6 Kasım Pazar günü Gümüşlük Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 14.00’da çalacak.

BAYK Güz Trofesi 2. Ayak yarışları ise 5 ve 6 Kasım tarihlerinde Bodrum açıklarında gerçekleştirilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu