GündemManşetSpor

BODRUMSPOR PUANINI 19’A ÇIKARDI

Bodrumspor_yomra_deplaman (6)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Trabzon deplasmanında Yomraspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yomra İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda istekli bir oyunla başladı. Dakikalar 8‘i gösterdiğinde Yomraspor atağında B.B. Bodrumsporlu Enes’in ceza sahası içinde yaptığı sert müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Yomrasporlu Şenol topu auta gönderdi. İlk yarıda her iki takımda bir çok pozisyona girse de ilk 45 dakikada gol olmadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha iyi başlayan ekip B.B. Bodrumspor oldu. Dakikalar 54’ü gösterdiğinde gelişen Yomraspor atağında ise Emre Turgut topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra B.B. Bodrumspor Yomraspor kalesinde üst üste ataklara girdi. B.B. Bodrumspor’da golcü Mümin bir çok pozisyonda Yomraspor kalecisi Ali’yi geçemezken, Mümin’in bir vuruşuda direkten döndü. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında ikinci yarıda oyun giren Harun ceza sahası dışından şık bir vuruşla beraberlik golünü kaydetti. Golden sonra her iki takımda galibiyet golünü atmak için uğraşsa da karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Alınan bu sonuçla B.B. Bodrumspor puanını 19’a çıkardı. B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Bodrum’da Pazarspor ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu