GündemManşetSpor

LİDER HALİDE EDİP ADIVARSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Bodrumspor_Halideedipadivarspor_hazirliklari (4)Spor Toto 3. Lig 2. Grup2ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Tire 1922 Spor Galibiyeti sonrası ara vermeden Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarına başladı.

Taraftarı önünde Tire 1922 Spor’u 2-1 mağlup ederek grubunda 26 puan liderliğini sürdüren Bodrumspor, 20 Kasım Pazar günü İstanbul deplasmanında oynayacağı Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarına başladı. Gümbet’te bulunan tesislerde rejenerasyon antrenmanı gerçekleştiren Bodrumspor Cumartesi sabahı Bodrum’da gerçekleştireceği antrenmanın ardından İstanbul’a hareket edecek.

Ligde 18 puan ile 7. sırada buluna Halide Edip Adıvarspor attığı 18 gole karşılık kalesinde 11 gol gördü. Bodrumspor’un ardından en çok gol atan takım olan Halide Edip Adıvarspor ile Bodrumspor arasında 20 Kasım Pazar günü oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13:00’da çalacak.

İstanbul Vefa Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Tolga Sancak, Yakup Bulut ve Cemil Tunç yönetecek.

Gümbet’te bulunan tesislerde Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarına başlayan Bodrumsor’da futbolcular ve teknik ekip, güzel havayı fırsat bilerek deniz kenarında kısa süre vakit geçirdi. Bazı futbolcular denizde yürüyüş yaparken, bazı vatandaşlarında denize girdiği görüldü.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu