GündemKültür SanatManşet

“YAZA MERHABA” SERGİSİ AÇILDI

25-05-2017 YAZA MERHABA SERGİSİBodrum Belediyesi’nin destekleriyle hazırlanan ve 20 sanatçının 60’dan fazla eseri ile katıldığı “Yaza Merhaba” Karma Sergisi, Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde ziyarete açıldı.

Serginin açılışına Bodrum Belediyesi Koordinatörü Hüseyin Çakaloğlu, Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi  Sanat Direktörü Dilara İnce ile sergiye eserlerini veren sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Sergide, Atalay Mansuroğlu, Banu Çekmez, Ersin Uysal, Esra Meral Demircan, Evrensel Ürüm (Evros), Giray İlker Başaran, Hakan Dilek, İsmail Tetikçi, Kudret Türküm, Metin Kar, Mustafa Yüce, Nigar Demirtay, Nurhan Altay, Raşit Altun, Renk Erbil, Sibel Yıldıran, Sıla Güven, Şafak Erdem, Şebnem Sunar ve Yasemin Öztürk’ün yağlı boyadan seramiğe, enstalasyondan heykele, fotoğraftan baskı tekniğine kadar birbirinden farklı tekniklerle ürettikleri eserleri sergileniyor.

Sergi 27 Haziran 2017 tarihine kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasında Şevket Sabancı Kültür Merkezi Galeri Binası’nda ziyaret edilebilir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu