GündemManşetSpor

LEROS – LEROS ETABI GEÇİLDİ

the bodrumcup nef leros leros etabi (13)Bodrum’un ilk ve tek en kapsamlı yelken yarışı ve deniz festivali The Bodrum Cup’ta üçüncü gün yarışları, Yunanistan’ın Leros adası açıklarında düzenlenen “Nef Bodrum Leros – Leros” etabıyla devam ediyor.

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından; Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun destekleriyle bu yıl 28’inci kez düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Deniz Festivali ve Regatta’da yelkenler, komşu adamız Leros’ta dostluğa açıldı.

Ana sponsorluğunu Palmarina Bodrum’un, etap sponsorluklarını da Nef, Tav Passport ve Technogym’in üstlendiği The Bodrum Cup, Leros – Leros etabıyla yelkenlilerin Ege sularındaki danslarına sahne olmaya devam ediyor. 125 teknenin katıldığı organizasyonda yelkenliler, beş gün sürecek kıyasıya mücadelelerini sürdürüyor. Yarışların üçüncü günü Leros Limanı’ndan hareket eden tekneler yelkenlerini açarak, esen rüzgarda, hakemin startı vermesiyle yarış heyecanına başladı.

Gümüşlük – Leros etabı sonrası akşam Leros Belediyesi tarafından The Bodrum Cup’a katılan misafirler için özel bir gece düzenlendi. Leros Limanı’nda gerçekleşen etkinliğe Leros Kaymakamı John Themelaros, Leros Belediye Başkanı Michalis Kollias, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, The Bodrum Cup Onursal Başkanı ve Era Yelken Kulübü Yöneticisi Erman Aras, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Argo Oil şirketi yetkilisi Michalis Psarombas, Kalymna Yachting Club yetkilisi Vassilis Kapadaki, Leros Gümrük memuru Nebotaki Ria, Leros Liman Başkanı Billiris Sakis, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Üyeleri, yelkenciler ve Leros halkı katıldı.

Yunan halk danslarının oynandığı ve geleneksel Yunan müziklerinin çalındığı etkinlikte düzenlenen törende ise Leros protokolü ile The Bodrum Cup’ı düzenleyen ve destek veren kurumlar tarafından karşılıklı olarak teşekkür plaketleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu