GündemHayatManşetSpor

5.DİNCO CUP YARIŞLARI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Bodrum dino cup7-14 yaş arası çocukların kullandığı optimist yarış teknelerinde babalar ve anneler yarıştı çocuklar hakem oldu.

Bodrumspor Yelken Kulübü tarafından bu yıl 5.kez düzenlenen Dino Cup’ta babalar kıyasıya rekabet etti.

Optimist sınıfında spor yapan çocuklarının denizde nelerle mücadele ettiklerini anlamaları için büyüklerin yarıştığı eğlenceli yarışa bu yıl 40 kişi katıldı.

10’arlı gruplar halinde yarışan Dinolar, uzunluğu yaklaşık 2, genişliği ise yaklaşık 1 metre olan teknelere binmekte bir hayli zorlandılar. Kimi eşinin kimi ise oğlunun yardımıyla yarış teknesine binen yarışmacılar bu seferde rüzgar azlığının azizliğine uğradılar. Yarışmacıların yakınları kıyıdan merakla onları takip etti.

İçmeler Koyu önünde hazırlanan parkurda kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan bazıları finiş noktasına yaklaştıkları sırada battılar.

Spor ve eğlencenin bir arada yaşadığı yarışlara aralarında İsveç, Hollanda, İskoçya ve İngiltere’den de 35-52 yaş arasındaki büyükler katıldı.

Yarışlar hakkında açıklamada bulunan Bodrumspor Yelken Antrenörü Volkan Acale şunları söyledi:

“Her yıl düzenlediğimiz Dino Cup, bu sene 5.’si. Yaklaşık 40 sporcu ile beraber Dino Cup’ı düzenliyoruz. Amacı, büyükleri yarıştırmak, çocukların annelerini babalarını yarıştırmak, onların teknede ve denizde ne hissettiğini daha yakında algılamalarını sağlamak aynı zamanda onları eğlendirmek.”

Yarışa katılan veliler keyifli bir gün geçirmenin tadını yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu