AsayişGündemManşet

O GRUP BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ…

odrum´da uzun zamandır, özellikle gece saatlerinde kendi canlarını tehlikeye atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren ve çevreye rahatsızlık vererek motosikletli grup bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Gece saatlerinde Bodrum-Turgutreis Karayolunda abartılı egzozlu ve plakasız motosikletleriyle çevreye rahatsızlık vererek, hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri hayatlarını tehlikeye sokan ve motosikletli çete olarak adlandırılan grup, önceki gece bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Görüntülerde, yolda tek teker yaparak giden motosikletliler birbirlerini ayakları ile tutarak tehlikeli hareketlerde bulunduğu görülüyor. Arkalarından gelen otomobilleri de hiçe sayan motosikletliler abartı egzozlarını bağırttırarak gece saatlerinde vatandaşlarında rahatsız olmasına neden oluyor. Bazı motosikletlilerin ise plakalarını okunmaması için bilinçli olarak kıvırdığı belirlendi.

Vatandaşları da rahatsız eden bu görüntülerle ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri harekete geçti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu