Gündem

BODRUM ALEVİ BEKTAŞİ KÜLTÜR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

alevi_bektasi_dernegi (1)Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği yönetimi Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Ziyarete, Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği Başkanı Cem Yalçın ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Mustafa Eyidoğan, Hüseyin Sakal, Naciye Bayır, Ahmet Sevindi ve Dursun Ali Turan katıldı.

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette derneğin yapmış olduğu çalışmaları anlatan yönetim kurulu, Muharrem ayı dolayısıyla düzenledikleri etkinliklerden bahsetti. Yönetim kurulu üyeleri, 13 Ekim Perşembe günü Alevi Bektaşi kültüründe orucun son günü olması dolayısıyla gerçekleştirilecek olan Muharrem Aşı’na da Başkan Kocadon’u davet etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise davetleri için teşekkür ederek, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı’nın tüm insanlığa ve toplumumuza hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni etti.

Ayrıca pazar günü ise Bodrum Alevi Bektaşi Kültür Derneği önünde aşure etkinliği yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu