GündemManşet

HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN 500 KİŞİLİK LOKMA İKRAM EDİLDİ

bodrum-şehitler için lokma ikramıFetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminde şehit düşenler için Bodrum’da, lokma dağıtıldı.

FETÖ’nün darbe girişimine karşı mücadelede şehit olanlar için Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü tarafından Tepecik Camisi’nin yanında lokma döküldü. Lokma dağıtımı öncesinde Camide Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Cuma namazı sonrasında düzenlenen etkinliğe, Bodrum Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin ile Bodrum Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Mehmet Ünal katıldı.

Kendi elleriyle vatandaşlara lokma ikram eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Darbe girişimine karşı büyük bir mücadele verilmiştir. Kahramanlık gösteren şehitlerimizi unutmayacağız ve unutturmayacağız. Çocuklarımıza onların bıraktığı mirası en güzel şekilde teslim etmek için okullarımızda her türlü eğitim faaliyetlerini sürdüreceğiz. Allah onlardan razı olsun. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu