GündemManşetSpor

HALİKARNAS MOTOR SPORLARI KULÜBÜNDEN BAŞKANA ZİYARET

HMK ziyareti (2)Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü (HMK) Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Başkan Kocadon’a yapılan teşekkür ziyaretine, HMK Başkanı Faysal Sefkatlioğlu, Asbaşkan Ercan Esendemir ile yarışçılarından Emin Durmaz ve Ahu Atmaca katıldı.

HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu yaptığı açıklamada, Burdur’da yaşadıkları başarıyı Başkan Mehmet Kocadon’la paylaşmak ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek için ziyarete geldikleri söyledi.

Ziyaret sonrasında HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, Başkan Mehmet Kocadon’a 2016 Türkiye Enduro Şampiyonası ve Türkiye ATV Şampiyonası ile Türkiye Sujeti ve Flyboard Şampiyonası’na verdiği desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Şampiyonaların ilk ayakları Bodrum’da başlamıştı.

Burdur’da gerçekleşen şampiyonanın Bayanlar Kupası Bölümü Flyboard ve Jet Ski kategorisinde HMK sporcularından Ahu Atmaca 1., Nilgün Bayırlı 3. olurken, Erkekler Standart Jet 0-110 Beygir kategorisinde ilk üç sırayı HMK sporcuları paylaştı. Çağlar Kundak 1., Aydın Güneş 2. ve Emin Durmaz da 3. olurken, HMK bu başarılı sonuçlar neticesinde takım halinde Burdur’da şampiyonu oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu