GündemManşetMekan

BAYRAMI DOLU DOLU KUTLAYACAĞIZ…

mmKefi Beach ve FunTown Yahşipark’ın ortaklaşa gerçekleştireceği 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinliklerle Ortakent-Yahşi’de kutlanacak…
Kefi Becah Sahibi Ahmet Aras ve FunTown Yahşipark sorumlusu Can Demir tarafından  hayata geçirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda birçok sürpriz etkinliğe  imza atılacak.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilk defa sahilde özel bir mekanda yapılacak ve saat öğlen ikide başlayacak olan program akşam sekizde havai fişek gösterileri ile son bulacak .
Organizasyonu ortak olarak planladıklarını ifade eden Kefi Becah Sahibi Ahmet Aras ve FunTown Yahşipark sorumlusu Can Demir yaptıkları ortak açıklamada; “Buraya gelecek olan konuklarımız bir zafer bayramı ruhuna uygun eğlencekler. Zafer bayramını gerçek anlamalda müziklerimiz ve marşlarımız ile bearberce kutlayacağız. Dans, canlı performans, DJ lerden güne özel müzikler ile bir çok sürpriz parti ilede doyasıya eğleneceğiz. Bu fikir ile, ilk defa bir plajda ve deniz kenarında kutlama yapmayı düşündük. Bu işe gönlümüzü koyduk ve gelen misafirlerimize gösterilerimizin yanında çeşitli ikramlarımızda olacak. Bu parti ve kutlamanın  amacına ulaşacağından emin olduğumuz için 29 Ekim Cumhuriyet bayramında da aynı etkinliği yapmayı planlıyoruz” dediler.
Gecenin Finalinde Eğlence Var…
Ahmet Aras ayrıca bir sürprizlerinin de olduğunu belirterek; “Gecenin finalinde ise gündüz partisinin ardından Buziki Hakan & Çiğdem ve orkestrası Atatürk’ün sevdiği şarkılarının  yoğun olduğu bir program da düzenleyecekler. 30 Ağustos gecesini  bu final ile bitireceğiz ve tüm misafirlerimizi eğlenmeye bekliyoruz dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu