GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YARA ALDI

bodrumspor-kırıkkalesporSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Türk Metal Kırıkkale Spor’a 1-0 mağlup oldu.

B.B. Bodrumspor kendi sahasında seyirci avantajı ile liderliğini korumak istediği karşılaşmada Türk Metal Kırıkkale Spor’un 12’inci dakikada bulduğu gol ile mağlup olurken, Türk Metal Kırıkkale Sporlu futbolcular buldukları erken golün ardından bir çok pozisyonda yerde kaldı. Bodrumsporlu futbolcular, teknik heyet, yöneticiler ve taraftarlar oyunu soğutmak olarak gördükleri bu pozisyonlarda hem rakip oyunculara hem de karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdiler.

Karşılaşmanın önemli pozisyonlarına gelinirse; Dakikalar 16’yı gösterdiğinde, B.B. Bodrumspor atağında Mümin güzel bir ara pası ile topu Emrah Kaya’nın önüne bıraktı. Emrah Kaya topu ayağından biraz fazla açınca,  Türk Metal Kırıkkale kalecisi Erhan topu kontrol etti.

Dakika 19’da yine B.B. Bodrumspor’un sol kanattan gelişen atağında Mümin topla birlikte ceza sahasına girdi. Dar açıdan kaleyi gören Mümin’in şutu kaleciden sekti. Seken topu Mehmet Bağlı gelişine vurdu, top defansa çarparak taca çıktı.

Dakika 36’da B.B. Bodrumspor’un kullandığı kornerde Tolga’nın kafa vuruşu üst direkten auta çıktı.

İkinci 45 dakika boyunca ise Türk Metal Kırıkkale Spor 52’inci dakikada Serdar ile yakaladığı pozisyonun dışında B.B. Bodrumspor kalesinde atak geliştiremedi. İkinci 45 dakika boyunca neredeyse tek kale futbol oynayan B.B. Bodrumspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Türk Metal Kırıkkale Sporlu futbolcuların sık sık sakatlanması nedeniyle karşılaşmaya verilen 6 dakikalık uzatmada da gol olmayınca karşılaşma 1-0 Türk Metal Kırıkkale Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmayı aralarında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un da bulunduğu yaklaşık bin kişi izlerken, maç sonunda B.B. Bodrumsporlu taraftarlar karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdiler.

B.B. Bodrumspor önümüzdeki hafta Hatay deplasmanında liderlik koltuğuna oturan Kırıkhan Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu