GündemHayatManşet

BODRUM PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Aras, bayramın ilk gününde Bodrum Çarşısı’nda dolaşarak vatandaşların ve esnafın da bayramını kutladı.

Bodrum İlçe protokolü, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Trafo Cafe Hakan Aykan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz,  Bodrum Garnizon Komutanı Personel Albay İzzet Adagideli, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık, Bodrum İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ömer Faruk Karaşahin, Sahil Güvenlik Bodrum Karakol Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, bazı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri, törene katılan vatandaşların, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin bayramını kutladı.

Çeşitli ikramların yapıldığı bayramlaşma töreninin ardından ilçe protokolü bayram ziyaretleri yaptı. Heyet ilk olarak Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi’ni ziyaret ederek dernek başkanı Hasan Külcü ve gazilerle bayramlaştı. Daha sonra sırasıyla Bodrum İlçe Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Bodrum Şube Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye binasından bayramlaşma törenine giderken çarşı esnafıyla ve vatandaşlarla da bayramlaşma fırsatı bularak, bol bol sohbet etti. 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu