GündemMagazinManşet

FERHAT GÖÇER HEM COŞTU HEM COŞTURDU

Bodrum-ferhat göçerÜnlü sanatçı Göçer, Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından Antik Tiyatro’da düzenlenen konserde, sevilen şarkılarını seslendirdi. “Gidemem” adlı şarkısıyla konserine başlayan sanatçıya, Antik Tiyatro’yu dolduran binlerce kişi eşlik etti.

Göçer, konser için ödenen her kuruşun bir şekilde emniyet şehitlerinin ailelerine ve polis yararına kullanılacağını söyledi.

Bodrum Güvenlik Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Oğuz Kutsi Akhan ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, konser anısına Göçer’e çiçek ve hediye verdi.

Akhan, Ferhat Göçer’in ücret almadan polis teşkilatı yararına konser verdiğini belirterek, teşekkür etti.

Bodrum Emniyet Müdürü Candaş da Ferhat Göçer’in bir telefonla kendilerine konser vereceğini ilettiğini dile getirerek şunları söyledi:

“Kendisinin çok büyük bir yüreği var. Güvenliğin olmadığı yerde turizm olmaz. Bodrumumuz, Türkiye’nin değil dünyanın en gözde turizm bölgelerinden bir tanesi. Buranın güvenliğini sağlamak için en iyi şekilde görevimizi yapacağız.”

Sevilen eserleri izleyenlerle birlikte seslendiren Ferhat Göçer bir ara ışık sisteminin azizliğine uğradı. Sahnenin ve ses siteminin enerjisi şarkı ortasında kesilince izleyiciler devreye girdi. Hep bir ağızdan şarkıyı seslendiren izleyiciler Ferhat Göçer’den de tam not aldı.

Konserin ilerleyen dakikalarında, Hakan Oral isimli bir kişinin sanatçıya gönderdiği mesajda eşi Çiğdem ile barışmak istediğini duyuran Ferhat Göçer bir aileyi birleştirmek için uğraştı. Bir anda olanlara şaşıran seyirciler arasındaki Çiğdem isimli bayan ayrıldığı eşi Hakan Oral’ın Ferhat Göçer aracılığıyla barışmak istediği öğrendi.

 

Yaklaşık 2 saat süren konserde seyirciler unutulmaz bir gece yaşadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu