EkonomiGündemManşetTurizm

KRUVAZİYER TURİZMİNDE İŞLER YOLUNDA

BODRUM-KRUVAZİYER-TURİZMİ---Türkiye’nin ve Dünya’nın gözde turizm beldelerinden olan Bodrum son dönemde adını kruvaziyer turizmi ile de duyurmaya başladı.

Sezon başından bu yana Bodrum’a gelen 37 yolcu gemisi dünyanın farklı ülkelerinden yaklaşık 50 bin turist getirdi.

Bodrum Yeni Liman’a yanaşan dev yolcu gemileri turizm sezonuna farklı bir hareketlilik kazandırıyor. Geçen yılın aynı dönemine göre başa baş devam eden kruvaziyer turizminde Bodrum’a sezon başından bu yana 37 gemi geldi. Yaklaşık 50 bin turistin günü birlik ağırlandığı ilçede yüzler gülüyor.

İlçeye gelen turistler, ticari araçlarla, tur otobüsleri ile ve yolcu limanı tarafından hizmete sunulan teknelerle Bodrum’un eşsiz güzelliklerini keşfediyor. Yürümeyi tercih eden gemi yolcuları ise Paşatarlası Plajından, Kumbahçe Plajına, Cumhuriyet Caddesinden Kale Caddesine kadar uzanan kıyıyı gezerek görme şansı buluyor. Bazı turistler plajlarda denize girerek güneşin ve kumsalın tadını çıkarıyor.

Gezerken alışveriş yapan ve restoranları dolduran gemi yolcuları esnafları da sevindiriyor.

Sezon sonuna kadar Bodrum’a 9 dev geminin daha geleceği bunlardan ilkinin Kurban Bayramının birinci günü limana demir atacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu