AsayişGündemManşet

TRAFİK KAZASI, 1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI

bodrum-milas-karyolu trafik kazası3 aracın karıştığı trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü.

Bodrum-Milas karayolunda seyir eden Kemal Çağdaş Yeşilsu idaresindeki otomobil Kaynar Mevkiinde geldiği sırada aşırı hız nedeniyle direk hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç orta refüjü aşarak karşı şeride fırladı. Karşı şeride geçen araç, tam o sırada Milas istikametinden Bodrum’a doğru seyir halinde olan bir otomobile ardından bir kamyonete çarptı.

Üç aracın karıştığı kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekipleri kazada yaralanan 5 kişiye müdahale etti. Durumu ağır olan Kemal Çağdaş Yeşilsu Bodrum Devlet Hastanesine diğer yaralılar ise Bodrum’daki çeşitli özel hastanelerde tedavi altına alındı. Ancak, Kemal Çağdaş Yeşilsu isimli sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralanan kazazedelerin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan Milas-Bodrum Karayolu ekiplerin çalışmaları sonrasında yeniden trafiğe açıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu