GündemManşetSiyaset

Ahmet Aras, Muğla’yı Adım Adım Dolaşıyor

Başkan Aras Ula'da Ziyaretlerde Bulundu

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın dört bir yanına projelerini anlatmaya devam ediyor.

Gittiği her bölgede coşkuyla karşılanan Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, seçim programı kapsamında gittiği Ula’da da halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Seçim otobüsü ile Ula Cumhuriyet Caddesi’nde Ulalıları selamlayan Aras’a, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Ula Belediye Başkan Adayı Mehmet Caner, CHP Ula İlçe Başkanı Mustafa Özdeş eşlik etti. Ula Çarşısında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Ahmet Aras, ilk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi Ula İlçe Başkanlığına gerçekleştirdi.

Partililerle bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, örgütlü mücadelenin inancıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olduğunu belirttiği konuşmasında, birlik ve beraberlik mesajlarıyla her zamankinden daha fazla çalışılacak yeni bir döneme girildiğini söyledi. Ardından Ula pazaryerini ziyaret ederek vatandaş ile bir araya gelen Aras, hem esnaflarla hem de alışverişe gelen vatandaşlarla samimi görüntüler verdi. Kendisine yöneltilen her soruyu samimiyetle cevaplayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, gelen talep, öneri ve şikayetleri de dinleyerek çözüm yolları konusunda halkçı bir anlayışla yol alacaklarını belirtti.

Seçim gezisi sırasında Ula Otomobilciler Şoförler ve Tamirciler Esnaf Odası ve Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret eden Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanlığı boyunca oda ve derneklerle gerçekleştirilen çalışmaların kendisine çok şey kattığını, bu süreçte edindiği tecrübeyi bütün Muğla için kullanmak istediğini vurguladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu