EkonomiGündemManşetTurizm

SEZONUN İLK RUS TURİST KAFİLESİ BODRUM’DA

Bodrum-rus kafileSezonun ilk Rus turist kafilesi Bodrum Milas Havaalanına geldi. Rusya ile düzelen ikili ilişkiler sonrası Bodrum’a gelen ilk Rus turist kafilesi, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi Sevilay Gödekmerdan tarafından karşılanandı.

Sezonun ilk Rus turist kafilesi Bodrum Milas Havaalanına geldi. Rusya ile düzelen ikili ilişkiler sonrası Bodrum’a gelen ilk Rus turist kafilesi, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve eşi Sevilay Gödekmerdan’ın da katıldığı törenle karşılanandı.

Moskova’nın Domodedovo Havalimanı’ndan 203 yolcu getiren Ural Airlines havayollarına ait uçak, itfaiye ekipleri tarafından oluşturulan su gösterisinin altından geçti. Uçaktan inen yolcular ve personel için Milas-Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve havalimanı yetkililerinin de katılımıyla özel bir karşılama töreni yapıldı.

Bodrum’a bu sene ilk kez gelen Rus uçağından inen yolculara, karanfil verildi ve lokum ikramında bulunuldu. Uçağın pilotları ve kabin görevlileriyle birlikte üzerine Rusya-Türkiye havayolu haritası olan pasta kesildi.

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, karşılama töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada;

“Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesinin ardından, her alanda ilişkilerimiz gelişiyor.

İlk Rus uçağını törenle karşıladık. Bugün 203 yolcusuyla Ural Havayollarına ait Rus uçağı, Milas-Bodrum Havalimanına indi. Rus turistlerimizi karşıladık. Rusya Bodrum arasındaki uçak seferleri haftada 4 gün olmak üzere 16 Ekim’e kadar devam edecek. Bu iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesi ve turizm açısından çok önemli bir gelişme. Uçağımızı en iyi şekilde karşıladık. Rus misafirlerini ve uçağın mürettebatını da karşıladık. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu