GündemManşetSiyaset

MHP’Lİ EROĞAN BODRUM’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

MHP MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan-Bodrum ZiyaretiMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan çalışmaları kapsamında Bodrum’a geldi.

Milletvekili Erdoğan Bodrum ziyaretlerine ilk olarak İlçe Başkanlığı binasında yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerle bir araya gelerek başladı. Daha sonra, MHP Bodrum ilçe Başkanı Mehmet Tosun’un da aralarında bulunduğu heyet ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Erdoğan gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Otelciler Derneğine ziyaretler gerçekleştiren MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan Türkiye’nin içinde bulunduğu terör sorunu ve turizme yansımaları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Erdoğan TBMM’de Muğla’ya ilişkin çalışmaları hakkında Sivil Toplum Kuruluşlarını bilgilendirerek özellikle bir Rus jetinin düşürülmesiyle başlayan süreci de değerlendirdi. Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Türk Hava kuvvetlerimiz ısrarla sınır ihlali yapan bir Rus jetini haklı gerekçelerle düşürmüştür. Burada bir sorun yok. Biz her zaman sınırın namus olduğunu ve bu sınırların AKP iktidarı döneminde adeta kalbura döndüğünü söyledik. Eski bir Mülki İdare Amiri olarak söylüyorum. İdare boşluk kaldırmaz. Siz meydanı boş bırakırsanız birileri gelir kendini “devlet” ilan eder. Diğer yandan da kaçakçısı, insan tacirleri, uyuşturucu tacirleri cirit atar.  Yapılması gereken yapılmıştır. Ancak bu yaşanan olaydan sonra Muğla’mızı birçok yönüyle ilgilendiren hususlarda da önlem almalısınız. Tarım ile geçimini sağlayan üreticilerimizin mağdur olmasının önüne geçecek eylem planları hazırlayıp anında hayata geçirmelisiniz. Turizmcilerimizi zorda bırakacak sıkıntıların zuhur etmemesi için derhal harekete geçeceksiniz. Yoksa 2016 yılı Muğla’mız için ve ülkemiz için çok büyük sıkıntılara gebe. 2014 yılında 4,5 milyon olan Rus turist sayısının 1 milyona düşmesi ihtimali korkutucu bir senaryodur. Ama maalesef gerekli önlemler alınmazsa yaşanacak mağduriyetler senaryonun ötesine geçecektir. 20 Milletvekili arkadaşımla bu minvalde TBMM’de iki ayrı Meclis Araştırma Önergesi vererek tespitlerimizi ve Turizm ile Tarım Sektörünün sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerimizi paylaştık. Hala gündeme alınmasını bekliyoruz. Çalışmalarımızla ilgili vatandaşlarımızı da her türlü mecrada bilgilendirmeye çalışıyoruz. Umuyorum önümüzdeki günlerde bu önerilerimiz tartışmaya açılır ve söz konusu komisyonlar kurularak vatandaşlarımızın mağduriyetinin önüne geçilecek çalışmalar yapılır. Bu minvalde de Milliyetçi Hareket Partisi’nin yetkili organlara desteği tamdır.”

Erdoğan ülkenin bazı bölgelerinde yaşanan terör hadiselerine dikkati çekerek; “MHP olarak Güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Zaten normal şartlarda da mücadele edilmesi gereken terörizm ile geç kalınmış bir mücadelenin ortasındayız. Güvenlik güçlerimiz canla başla adeta terör yuvası haline gelmiş mahalleleri temizlemeye çalışıyorlar. Tabi bu sırada yüreklerimize adeta bir kor gibi düşen şehit haberleri de gelmeye devam ediyor. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Burada halkımız milletimiz haklı olarak soruyor: “Bu teröristler bu şehirlere ne zaman indi? Onca mühimmatı buralara ne zaman taşıdılar? Tonlarca patlayıcıyı nasıl oldu da şehirlerin altına döşediler? Tüm bunlar yaşanırken iktidar partisi ne işle meşguldü?” Evet, milletimiz bunları haklı olarak soruyor.” ifadelerini kullanarak “Çözüm Sürecine” dikkat çekti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu