GündemHayatManşet

HAVAALANINDA SÜRPRİZ

evlenme teklifi (8)Bodrum’da yaşayan Fatih Zencir isimli genç İngiltere’den gelen kız arkadaşına uçaktan iner inmez evlilik teklifi yaptı.

Havalimanını mumlar ve çiçeklerle süslenmiş olduğunu gören genç kadın hayatının şokunu yaşadı.

Bodrum’da aşçılık yapan 32 yaşındaki Fatih Zencir aylardır görmediği kız arkadaşını karşılamak için Bodrum – Milas havalimanına gitti. Çiçeklerle mumlarla havalimanını süsleyen Zencir, Londra’da yaşayan 33 yaşındaki Faiza Drid’i beklemeye başladı. Zencir, kontrol noktasında yere çiçekler ve mumlarla “Will you marry me” (Benimle evlenir misin) yazdı. Uçaktan inen turistler ne olduğunu anlamaya çalışırken Zencir’in kız arkadaşı Drin bir anda karşısından kutlamayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Gözyaşları içerisinde Zencir’in boynuna sarılan Drid evlenme teklifini kabul etti. Tek taş yüzüğü Drid’in parmağına takan Zencir, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek “6 ay önce bir arkadaşımızın vasıtasıyla tanıştık. Geleceği günü bekliyordum. Evlenme teklifi yaparken çok heyecanlandım ama teklifimi kabul etti. Çok mutluyuz” dedi.

Faiza Drid ise böyle bir sürpriz beklemediğini, uçaktan iner inmez evlenme teklifi aldığı için şok olduğunu açıkladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu