ÇevreMagazinManşet

YALIKAVAK VE GÜNDOĞAN’DAKİ DERE YATAKLARI TEMİZLENİYOR

Yalıkavak ve Gündoğan’daki Dere Yatakları TemizleniyorYaklaşan kış ayları için hazırlıklarına başlayan MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum ilçesinin Gündoğan ve Yalıkavak Mahallelerinde 4 bin 500 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan kış ayları öncesi yetki ve sorumluluk alanı içerisinde olan dere yataklarının temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MUSKİ, son olarak Bodrum ilçesinin Gündoğan ve Yalıkavak Mahallelerinde bulunan dere yataklarının temizlik çalışmalarında sona geldi.

MUSKİ Genel Müdürlüğü Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığına bağlı 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 adet kepçe ile sürdürülen temizlik çalışmaları sonucunda Gündoğan ve Yalıkavak Mahallelerinde toplam 4 Bin 500 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Bodrum ilçesindeki dere yataklarının temizliğinde büyük hassasiyet gösterdiklerini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, yaklaşan kış aylarına hazır olmak istediklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“ Gündoğan ve Yalıkavak Mahallelerimizde koku, sinek ve görüntü kirliliği oluşturan dere yataklarını temizlemek için çalışmalarımızı başlattık. Temizlik çalışmalarına başladığımız günden bugüne kadar ekip arkadaşlarımız yaklaşık 4 bin 500 metre temizlik çalışmasını gerçekleştirdi. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde 2 mahallemizde bulunan dere yataklarının temizlik çalışmalarını bitirmek istiyoruz. Olası yağışlara karşı tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın rahat etmesi kurum olarak çok önemsediğimiz bir durum. Dere temizlik çalışmalarımız plan ve programlarımız dahilinde Bodrum ilçemizin diğer mahallelerinde de devam edecek.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu