EğitimGündemManşet

ÇYDD BODRUM YAZ ETKİNLİĞİ SONA ERDİ

cydd bodrum yaz etkinligi sona erdi (1)Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi, öğrencilere yönelik bu yıl 20. kez yaz etkinliği gerçekleştirdi.

Bodrum Belediyesi de destek verdiği etkinlik, okulların tatile girmesinin ardından çocukların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerinin sağlanması için ÇYDD tarafından 9-14 yaşları arasındaki çocuk ve gençler için yaz etkinliği düzenlendi.

Etkinlik boyunca toplam 36 öğrenciye gönüllü öğretmenler tarafından dersler verildi. Bir buçuk aylık çalışmanın finali, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Cevat Şakir Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleşti.

Türkçe, drama, müzik ve matematik derslerinin verildiği ve çeşitli oyunların oynandığı yaz kampı niteliğindeki etkinlik; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Nadiye Sarıtosun ve dernek üyeleri ile öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerinin bir araya geldiği veda partisi ile son buldu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu