AsayişGündemManşet

FETÖ/PDY SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANANLARIN SAYISI 98 OLDU

muğla asayiş toplantısı-vali amir çiçekMuğla İli genelinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturmalarında gelinen son durum hakkında Valilikten yazılı bir açıklama yapıldı.

Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde operasyonların aralıksız sürdüğünü açıkladı.

Vali Çiçek imzasıyla yayınlanan yazılı açıklamada il genelinde sürdürülen soruşturmalarla ilgili sayısal bilgilere de yer verilerek şu ifadeler kullanıldı:

“15 Temmuz 2016 günü Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanmış FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirmeye kalkışılan başarısız darbe girişiminden bugüne kadar, aralarında Cumhurbaşkanımızın Marmaris İlçesi’nde kalmakta olduğu otele suikast teşebbüsünde bulunan teröristlerin de bulunduğu sanıklar dahil FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik il genelinde emniyet müdürlüğümüz ekiplerince, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyonlar gerçekleştirildi. 247 kişi gözaltına alındı ve 98’i tutuklandı. 76’sı hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 30’u serbest bırakıldı. 11’i ise başka illere sevk edildi. 32 kişinin ise soruşturmaları ve gözaltı sürüleri devam ediyor.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu