GündemKültür SanatManşet

SUDA CAZ, KRİSTİN ASBJORNSEN VE OLAV TORGET İKİLİSİYLE SON BULDU

DSC_693713.Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Suda Caz konserleri serisinde sahne alan Norveçli Kristin Asbjornsen ve Olav Torget ikilisinin konseriyle yaza veda etti.

Bu yıl ilk defa düzenlenmeye başlanan Suda Caz serisinin son konserine Norveç Büyükelçiliği, etkinlik sponsoru olarak destek verdi. Kristin Asbjornsen ve Olav Torget ikilisi, festivalin Gümüşlük sahilinde yer alan sahnesinde, izleri Norveç’ten Afrika’ya uzanan müzikal bir şölen sundu.
Gümüşlük sahilinde gün batımında başlayan ve çok sayıda caz tutkunun ilgiyle izlediği konser, ilerleyen saatlerde yıldızların altında devam etti. Şarkıcı ve söz yazarı Kristin Asbjornsen, 2016 yılında Avrupa’da farklı duo, trio ve quartetlerle başladığı performanslar serisine gitarist Olav Toget’le, Gümüşlük sahilinde Suda Caz konserleri kapsamında çıktığı festival sahnesinde devam etti. Sanatçı, “The night shines like the day” ve “Wayfaring stranger” isimli önceki albümlerinin yanı sıra 2013’te çıkan solo çalışması “I´ll meet you in the morning” albümünden ve 2016 Mart ayında Oslo’da Caféteatret’te gerçekleşen “Traces of you” adlı projeden de eserler seslendirdi. Sahnede, izleyicilere Gümüşlük’te olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Asbjørnsen, Türkiye’de ilk kez konser verdiğini belirterek, festival komitesine de davetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kristin Asbjornsen, konser sonrasında büyük alkış aldığı Gümüşlük izleyicisiyle bir araya gelerek, CD’lerini imzaladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu