GündemKültür SanatManşet

OASİS’TE MÜZAYEDELER SÜRÜYOR

OASİS-BODRUM-MÜZAYEDEOasis Toplantı Salonu’nda çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleştirilen müzayedede Hikmet Çetinkaya, Selim Güventürk, Nihat Taşkıran, Orhan Gürel, Neşe Evitan, Rıfat Koçak gibi ünlü isimlerin yaklaşı 81 eseri sergilendi. Sergilenen eserlerin sembolik olarak belirlenen fiyatlar üzerinden teklif verilerek satışlar gerçekleştirildi.

Etkinlik hakkında konuşan RC Müzayede’nin sahibi Rahmi Çöğendez şunları söyledi:

“Buradaki müzayedemiz herkesi katılabildiği halka açık bir müzayede. Çünkü bizim bir misyonumuz var “Her duvar bir orijinali hak eder” diye. Müzayede kanalıyla hem çağdaş sanatçıları tanıtıyoruz, hem de insanların orjinal bir eser sahibi olmasını istiyoruz” dedi.

Çöğendez 14 ağustos tarihinde dünyada bir ilk olarak çocuk müzayedesi de gerçekleştireceklerinin bilgisi vererek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu müzayedeler Bodrum’da sürecek. Bundan sonra 4 müzayedemiz daha var. Esas önemli olan müzayede 14 ağustos tarihinde dünyada bir ilk olarak gerçekleştireceğimiz çocuk müzayedesi. Ünlü ressamların çocuklar için yaptığı resimlerle çocukların da katılımıyla yapılacak” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu