GündemManşet

BAŞKAN PINARLIBELEN MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

pinarlibelen_ziyaret (4)Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Pınarlıbelen Mahallesinde bulunan eski köy okulunun yenileme çalışmalarını inceleyerek bilgiler aldı.

Karaova Bölgesi Pınarlıbelen Mahallesinde 1932 yılında yapılan, uzun yıllar hizmet veren ve geçen süreçte kullanılamaz hale gelen okul, gerekli protokollerin yapılmasının ardından  Karaova-Der öncülüğünde eğitim ve öğretime geri kazandırılıyor. 4 derslikten oluşan eski köy okulu, tarihi yapısı bozulmadan tadilat edilerek kullanılabilir hale getiriliyor.

Başkan Mehmet Kocadon, okulda yapılacak olan yenileme çalışmalarını Karaova Mahalle Muhtarı Mehmet Karan ve Mumcular Mahalle Muhtarı Muhammed Karademir ile  yerinde inceledi. Başkan Kocadon, Karaova-Der Başkanı Ali Öztürk’ten okul ile ilgili yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Eğitim ve öğretime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarında verilebilecek her türlü desteğe açık olduğunu belirtti.

Pınarlıbelen Köyü İhtiyar Heyeti Tarafından 1932 yılında inşa edilen okul aynı dönemde telefon dairesi olarak da kullanılmış.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu