AsayişGündemManşet

GAZETECİ NAZLI ILICAK BODRUM’DAKİ ADRESLERİNDE BULUNAMADI

bodrum-nazlı ılıcak-aramalarıİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’nin medya ayağına yönelik yapılan soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan 42 kişiden biri olan gazeteci Nazlı Ilıcak’ı yakalamak için Bodrum’da adreslerinde arama yapıldı.

İstanbul’daki adresinde bulunamayan Nazlı Ilıcak için Bodrum’daki ikametinde ve kuzeni Serhat Ilıcak’ın ikametlerinde ve bir yelkenli teknede arama yapıldı. Cumhuriyet Savcısı nezaretinde ilk olarak Güvercinlik Mahallesinde adrese baskın yapan güvenlik güçleri burada Nazlı Ilıcak’a ulaşamadı. Evde arama yapan ekipler daha sonra Küçükbük Mahallesindeki Serhat Ilıcak’ın evine geldi.

Burada yapılan aramalarda sonuçsuz kalınca son olarak Gündoğan Barınağında demirli Ilıcaklara ait olduğu öğrenilen Selara isimli yelkenli teknede polis ve jandarma ekipleri arama yaptı. Yapılan aramalarda Nazlı Ilıcak’a ulaşamayan güvenlik güçleri FETÖ/PDY’nin medya ayağına yönelik yapılan soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Ilıcak’a ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Gazeteci Serhat Ilıcak, Nazlı Ilıcak ile son olarak 2 gün önce görüştüklerini telefonu kapalı olduğu için kendisine ulaşamadığı söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu