AsayişGündemManşet

BODRUM’DA FETÖ OPERASYONU

Bodrum İlçe Emniyet MüdürlüğüÖzel Merter Eğitim Kurumu idarecileri ile Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) Yönetim Kurulu üyelerinin aralarında bulunduğu şahılar gece baskınlarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; İlçede faaliyette olan Özel Merter Koleji ve Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) isimli kurumlarla bağlantılı olarak FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne finansal kaynak sağlamak suretiyle üye olmak suçlamasıyla daha önceden arama-el koyma incelemesi yapılan 10 kişi gözaltına alınmıştır.

Gözaltı verilen diğer şahısların ikametlerinde olmadıkları ise de yurt dışı çıkış yasağı konularak yakalama çalışmaları Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce yürütülmektedir.”

Gözaltında tutulan, Ceyhun Ü., Mustafa E., Osman S., Ömer H., Ali Ö., Ali P., Hakan A., Kadir K., Mustafa A. Ve Sait G. isimli şahısların İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri bildirildi.

Öte yandan gün içinde okula gelen yetkililer tarafından bahse konu okul mühürlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu