GündemManşetSpor

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

ümit özçevikBodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Karate Takımı sporcusu Ümit Özçevik 18-24 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası katılacak.

Milli Sporcumuz, günde çift antrenmanla şampiyonaya hazırlanıyor. 2017 yılında Samsun’da düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları öncesi en büyük organizasyon olan İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası için son hazırlıklarını yapan Karate Milli Takımı’nda moraller en üst seviyede.

Tamamen B.B.Bodrumpor kulübü alt yapısında antrenörü ve aynı zamanda Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olan Fatih Uzunlulu‘nun yanın da yetişen Ümit ‘’daha önceki başarılarına bir yenisini daha eklemek istediğini belirterek, dünya şampiyonu olmak için var gücümle çalışıyorum, bu günlere gelmem de çok büyük emekleri olan antrenörüm Fatih Uzunlulu ‘ya B.B.Bodrumspor Kulübüne teşekkür ediyorum ‘’dedi. Ümit’in antrenörü Fatih Uzunlulu ise ‘’ Ümit ‘e inanıyor ve güveniyorum yıllardır verdiğimiz emeklerinizin karşılığını bu dünya şampiyonasın da almak istiyoruz, geçen yıl dünya ümitler karate şampiyonu olan sporcumuz Kayra Sezgin den sonra ikinci bir dünya şampiyonluğunu Bodrum’a kazandırmak en büyük hedefimiz. ‘’

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu