AsayişGündemManşet

GÖLTÜRKBÜKÜ’NDE FECİ KAZA

IMG-20160708-WA0012Yalıkavak-Torba Karayolu Göltürkbükü kavşağında 1 kişinin araç içinde sıkıştığı kazada toplam 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde Yalıkavak istikametinden Bodrum’a doğru seyir halinde olan bir otomobil Göltürkbükü kavşağına geldiği sırada ticari taksi il çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle adeta savaş alanına dönen olay yerine ilk olarak çevreden geçen vatandaşlar koştu.

Sürücüler ile birlikte toplam 6 yaralı araçlardan çıkarılırken haber verilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda 112 Acil Sağlık Ekibi ve özel hastanelere ait ambulans ekibi yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ticari taksi içinde sıkışan bir bayan yolcu için ise Göltürkbükü itfaiye ekibi ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma ekibi müdahale etti. Güçlükle araçtan çıkarılan bayan yolcu da diğer yaralılar ile birlikte Bodrum Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Aralarında hamile birinin de bulunduğu yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

7 kişinin yaralandığı trafik kazası sonrası yol kısmen trafiğe kapanırken Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu