GündemManşetTurizm

ETKİNLİKLER HAVUZA TAŞINDI

Bodrum-sıcak hava-havuzda turistlerHava sıcaklıklarının 45 derece hissedildiği Bodrum’da havuz sıcaklığı gün içinde 30 derece ölçüldü. Bölgede hizmet veren bazı otellerde çareyi kova kova buz dökerek havuz suyunu serinletmeyi denemekte bulunuyor.

Tatile gelen yabancı turistleri biraz olsun sıcak havanın etkisinden çıkararak eğlendirmeyi amaçlayan otel çalışanları havuz içindeki animasyon hareketlerinin ardından misafirlerine soğuk karpuz ikram etti.

Havuzda eğlenen Ukraynalı bir turist,  Türkiye’ye ilk defa geldiğini, her şeyin çok güzel olduğunu ve çok eğlendiklerini söyledi.

Misafirlerini memnun etmek için her türlü inceliği düşünen otel personeli bir müşterisinin doğum gününü de yine havuzda kutladı. Polonyalı müşteri Julita Lissy’e sürpriz doğum günü organizasyonu yapıldı. Doğum günü pastasının kanoyla havuz ortasına götürüldüğü organizasyonda 27 yaşına giren Polonyalı turist havuz ortasında mumları üfleyerek pastasını kesti.

Müşterilerini memnun etmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Club Forever operasyon müdürü İbrahim Tarım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Turizm malum şuan ki sıkıntılarını biliyoruz. Yabancı misafirlerimize verdiğimiz önem, her zaman için zaten bunları devamlı yapmış olduğumuz organizasyonlar. Şimdi onların mutlu olması gerekiyor. Devamlı gelen misafirlerimiz bu organizasyonları bizde gördükçe en iyi reklamın o olduğuna inanıyoruz. Turizmin bayramda daha güzel olacağına ve bayram sonunda da inşallah Bodrum’un dolacağına olan inancımız tam.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu