GündemManşetSpor

YILDIZ BAYANLAR TÜRKİYE HENTBOL ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

bodrum-yıldız kızlar hentbol şampiyonasıBodrum’da düzenlenen Yıldız Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası final müsabakası ile sona erdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyona 5 gün sürdü.

Bodrum’dan Yalıkavak Spor Kulübünün de katıldığı şampiyona 8-13 Haziran tarihleri arasında yapıldı. 12 takımın katıldığı turnuvada günde dört grupta mücadele edilirken her gün dört karşılaşma oynandı.

Çekişmeli maçların oynandığı turnuvada Ankara 1910 Spor Kulübü ile Samsun Gençlik ve Spor Kulübü finalde eşleşti. Büyük heyecan ve çekişme içinde geçen maçın Ankara ekibi 29-24 kazanarak şampiyon oldu.

Ankara temsilcinin kupayı kaldırdığı Yıldız Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında Samsun Gençlik ve Spor kulübü ikinci olurken İzmir Büyükşehir Belediye Spor kulübü üçüncü olarak tamamladı.

Final maçının ardından dereceye giren takımlar için tören düzenlendi. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ın katıldığı ödül töreninde, dereceye giren takımlara ve sporcularına kupa ve madalyaları verildi. Şampiyon takım Ankara 1910 Spor Kulübü kupasını Kaymakam Gödekmerdan’ın elinden aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu