EkonomiGündemManşet

BODRUM TİCARET ODASI BELGESİNE KAVUŞTU

TSE’den “Covid-19’a Karşı Güvenli Oda” Belgesini almaya hak kazanan ilk Ticaret Odası olan BODTO belgesine kavuştu

12 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşen Yönetim Kurulu toplantısında belgenin Odaya ulaştığını bildiren Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon şu açıklamaları yaptı: “Odamız ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bunun gururunu bizlere yaşattıkları için Odamız yönetimine, çalışanlarımıza ve üyelerimize tekrar teşekkür ederim. Kalite çıtamız giderek yükseliyor, artık uluslararası bir açılımla örnek bir Dünya Odası olma yolundayız.”.

Bodrum Ticaret Odası, Kurumsal Yönetim Sistemine entegre ettiği kalite belgelerine bir yenisini daha ekledi. A sınıfı Akreditasyonunda ve TSE belgelerinde sürekliliğini sağlayan BODTO, Ege Bölgesinde bir ilki gerçekleştirerek, “Covid-19’a Karşı Güvenli Oda” belgesine başvuran ve bunu alan ilk kamu kurumu ve Oda oldu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Baş Tetkik Görevlisi Gökhan Karay tarafından 1 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen denetim sonucu BODTO bu belgeyi almaya hak kazanmış ve Karay tarafından Odanın Kalite Sisteminin sağlam temeller üzerine kurulduğunun ve bu temelin her türlü kalite belgesini almada işler olacağının altı çizilmişti. Ardından belge TSE tarafından Ağustos ayı başında Odaya ulaştırıldı.

Bodrum Ticaret Odası “ GÜVENLİ HİZMET BELGESİNİ”  almak için gerekli olan tüm kriterleri taşımakta, diğer kurum ve kuruluşlara, üyelerine örnek ve öncü olmaya devam etmektedir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu