AsayişGündemManşet

GÖREVLİ ZABITAYA ARABA ÇARPTI

Bodrum-zabıta-trafik kazasıGümbet Kavşağında mendil satan kişiyi kovalayan belediye zabıtasına araba çarptı.

Turizm sezonun hareketlenmesiyle birlikte trafik yoğunluğunun yaşandığı kavşaklarda türeyen dilenci ve mendil satıcılarına müdahale etmek için belediye zabıta ekipleri görevlendirildi.

Gümbet kavşağında, trafiği tehlikeye düşüren, yerli ve yabancı turistlere rahatsızlık veren bir satıcıyı fark eden zabıta personeli şahsı yakalamak için müdahale etti. Yakalanmamak için kaçan kişiyi kovalamaya başlayan zabıtaya Konacık istikametinden gelen 09 ABV 11 plakalı otomobil çarptı.

Aracın çarptığı zabıta yaralanırken mendil satan kişi ise kaçmayı başardı. Olayı gören zabıtanın mesai arkadaşları ve vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Ambulans gelene kadar yaralının başından bir an olsun ayrılmayan vatandaşlar sağlık ekiplerinin kaza yerine ulaşmasıyla rahat bir nefes aldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan zabıta görevlisi ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Görevi başında yaralanan zabıtanın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu