GündemSpor

FENERBAHÇELİLERDEN ZİYARET

fenerbahcelilerden_ziyaretJPG (1)Bodrum Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. 

Ziyarete, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necat Talaşık ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Gürhan Topan, Ali Çalıkoğlu ve Enver Kılıç katıldı.

Ziyaretle ilgili bilgiler veren Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Necat Talaşık, “Bodrum Fenerbahçeliler Derneği olarak daha önceki faaliyetlerimizi geliştirerek Fenerbahçe aşkının yanı sıra sosyal aktiviteleri de katarak devam etmeye çalışacağız. Bu vesile ile Bodrum Fenerbahçeliler Derneği eski başkanı olan Sayın Mehmet Kocadon’u ziyarete geldik. Ziyaretimizde derneğimizin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdik, görüşlerimizi paylaştık. Kendisi zaten bizim onursal başkanımız. Bir plaket takdim ederek bize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettik” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği’nin yapacağı her türlü sosyal etkinliklerde katkı vermeye devam edeceğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu