EğitimGündemManşet

ÖZEL ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL ETKİNLİK

Bodrum-Özel öğrenciler için etkinlikBodrum Ak Parti Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Gülseren Sarı öncülüğünde Umurça İlkokulu’nda sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik gerçekleştirildi. Okulda eğitim gören özel bir sınıf için palyaço gösterilerinin yapıldığı etkinlikte öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi.

Bugün öğle saatlerinde Umurça İlkokulu’nda gerçekleşen etkinlikte özel sınıfın öğrencileri okulun diğer sınıflarından arkadaşlarıyla birlikte palyaçonun yaptığı birbirinden ilginç sihirbazlık gösterileriyle  keyifli vakit geçirdiler. Palyaçonun şovunu dikkatle izleyen meraklı öğrenciler palyaçoya şovuyla ilgili soru sormayı da ihmal etmediler. Programda Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp, Kadın Kolları Başkanı Fatoş Eraslan Ay, kadın kolları üyeleri ile okul öğretmenleri de hazır bulundu.

Etkinliğin yapılmasına önayak olan Bodrum Ak Parti Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Gülseren Sarı “biliyorsunuz geçtiğimiz hafta engelliler haftasıydı. Biz de engelliler haftası ile ilgili Umurça İlkokulu’nda bir program düzenlemeyi düşündük” diye konuştu.

Programa destek veren Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ise şunları söyledi:
“Biz sosyal faaliyetlere de çok önem veriyoruz. Bu okulumuzdaki engelli çocuklarımız ve diğer çocuklarımız için bir etkinlik düzenleyelim dedik. O yüzden Umurça İlkokulu’ndayız.  çocuklarımıza palyaço gösterileri yapalım, onları mutlu edelim istedik” şeklinde konuştu.

El yüz boyama aktivitesinin de gerçekleştirildiği programda öğrencilere yiyecek, içecek ikramı yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu