AsayişGündemManşet

İNTİHAR GİRİŞİMİ SON ANDA ENGELLENDİ

Bodrum-intihar girişimiBodrum’da bunalıma giren inşaat işçisi intihar girişiminde bulundu. Çalıştığı inşaatın yanındaki yüksek bir duvara çıkarak intihar etmek isteyen inşaat işçisi mesai arkadaşı ve polis tarafından ikna edilerek çıktığı yerden aşağı indirildi.

Bugün öğle saatlerinde Konacık Beylikkırlar Mevkii’nde devam eden bir inşaatta çalıştığı öğrenilen bir inşaat işçisi çalıştığı inşaatın yanındaki yüksek bir duvara çıkarak intihar etmek istedi. Olayı haber alan polis ve 112 Acil Sağlık ekibi ivedi bir şekilde bölgeye intikal etti.

Borçları nedeniyle hapis kararı olduğu iddia edilen vatandaşı polis ekipleri uzun süre ikna etmeye çalıştı. Sağlık ekipleri de işçinin kendini aşağıya bırakma ihtimaline karşı aşağıda güvenlik önlemleri aldı. Sözkonusu inşaatta bir hafta önce işe başladığı ve bir önceki çalıştığı işyerinden de parasını alamadığı öğrenilen şahsın yanına mesai arkadaşı da çıktı.

Heyecandan titreyen ve gözyaşlarına hakim olamayan vatandaşı ikna eden mesai arkadaşı ve polis şahsı bölgeye getirilen merdivenle aşağı indirdi. Ambulansa alınan şahıs daha sonra Bodrum Devlet  Hastanesi’ne götürülerek  tedavi altına alındı.

İnşaatın sorumlusu Sedat Sula gazetecilere yaptığı açıklamada şahsın kendi şantiyelerinde bir hafta önce çalışmaya başladığını ifade ederek şöyle konuştu:

“Başka bir yerde çalışmış, parasını alamamış, buarada da kalabalığı görünce dikkat çekerim diyerek çıkmış inşaatın tepesine gördüğünüz gibi. Kendisi de beyan ediyor bizim şantiyede parayla ilgili bir sıkıntı yok. Burada mayısın 11’inde işbaşı yapmış. Biz her cuma herkesin parasını ödüyoruz, bizim şantiyede parayı alamama gibi bir durum yok. Burası ufak bir şantiye değil, başka yerden parasını alamamış. Oradaki kalfaya da ulaşamayınca kendince çıkmış yukarıya. Kendisi evli. Hapis kararı varmış, bir yere ödemesi varmış altı bin lira. Bizden yardım istedi ben de yapamayacağımı söyledim. Durum bu başka bir şey yok. Kendisini çok iyi tanımıyorum bir haftalık çalışanımız” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu