GündemManşetSiyaset

Mandalinci: “Amacımız mutlu bir Bodrum”

Tamer Mandalinci,” Halkımızın iradesi, sandık sonrasında da önceliğimiz olacak”

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum’da güler yüzlü, halka hizmet odaklı belediyecilik anlayışını ön plana çıkaracaklarını ifade ederek, “Samimi iletişim ve sorunların çözüme ulaşması insanları mutlu eder. İstediğimiz, amacımız ortak bir mutluluğun olduğu, insanların birbirine güldüğü, güzel bir Bodrum oluşturmak” dedi.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Güvercinlik ve Torba mahallesinde esnafı ziyaretlerinin ardından halk buluşmasına katıldı.

31 Mart’ta belediye başkanı seçileceğine inancının tam olduğunu belirten Tamer Mandalinci, halkın iradesinin sandığa yansıması için vatandaşın oy kullanmasının önemine dikkat çekti. Halkın katılımını yalnız seçimde değil sonrasında da önemsediklerini ifade eden Mandalinci, halk toplantılarını belirli aralıklarla yapacaklarını belirterek, “Sizlerin desteği, katkısı çok değerli. Güçlü başkan, güçlü meclis halkın desteğiyle olur.” dedi.

Hayata geçirecekleri projelere ilişkin de bilgi veren Tamer Mandalinci, sosyal belediyecilik anlayışını halka ulaştıracaklarını aktardı.

Mutlu bir Bodrum

Güler yüzlü, halka hizmet odaklı belediyecilik anlayışını ön plana çıkaracaklarını ifade eden Başkan Adayı Mandalinci sözlerine şöyle devam etti:

“Önemli olan vatandaşın verdiği o göreve layık olabilmek, onların razı olduğu işler yapabilmek, derdini dinleyip zor günlerinde, mutlu günlerinde yanlarında olabilmek. Belediyeyle ile vatandaş arasındaki o bağı, sağlam temeller üzerine kurup daha da güçlendirmek. Kuvvetli iletişim ve sorunların çözüme ulaşması insanları mutlu eder. İstediğimiz, amacımız ortak bir mutluluğun olduğu, insanların birbirine güldüğü, tanıdık tanımadık herkesin birbirine bir merhaba dediği, güzel, mutlu, keyifli insanların yaşadığı bir Bodrum oluşturmak. Özellikle gençler, ülkemizde bize dayatılmaya çalışan kutuplaşma ortamından, sinirli, agresif durumdan son derece sıkıldık. İnşallah bir dönüşüm, bir değişim başlatmak istiyoruz. Bunu da asla ayrılıştırarak değil, ötekileştirerek değil, tamamen birleştirici olarak, kimsesizlerin kimsesi olarak, herkesi kucaklayarak yapmak istiyoruz. Etkin bir belediyecilik hizmeti, etkin bir insana hizmet kavramını getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Gençlere borcumuz

Yol, trafik, otopark, yaşam alanlarına ilişkin vatandaşların soruları yanıtlayan Mandalinci, genç bir belediye başkanı olarak gençlerin geleceğine katkı sağlayacak çalışmalar yapacaklarını söyledi. Tamer Mandalinci, “Genç kardeşlerimize bunu borcum olarak söylüyorum, Bodrum’da yeni yüzme havuzlu uluslararası spor tesisleri yapacağız. Onlara bu hizmeti sunacağım ki, başarının peşinden koşsunlar. Başarılarıyla Bodrum’a gurur yaşatsınlar. Onların başarısının vereceği mutluluktan daha değerli ne olabilir ki?” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve belediye meclis üyesi adayları daha sonra Geriş ve Dirmil mahallelerinde Bodrum Belediyesi organizasyonunda gerçekleştirilen iftar programlarına katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu