AsayişGündemManşet

JANDARMADAN KAÇAK OPERASYONU

Bodrum-jandarma-göçmen kaçakçılığıYaşanan onca olaylara, alınan güvenlik önlemlerine ve yakalanan çok sayıda organizatöre rağmen Bodrum’dan Yunanistan’ın Kos Adasına kaçma girişimleri sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Turgutreis ve Akyarlar Mahallelerinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar sayesinde, Kos Adasına geçmek için hazırlıklarını tamamlayan iki farklı grup yakalandı.

Gece saatlerinde fiber teknelerle Kos Adasına götürülmek üzereyken suçüstü yakalanan çoğunluğu Suriye uyruklu 20 kişi ile onlara organizatörlük yapan 4 kişi yakalandı. Olayla ilgili iki adet fiber tekneyede el konuldu.

İlçe Jandarma Komutanlığından sorgulamaları tamamlanan 1′ Pakistan uyruklu, 3’ü Türk vatandaşı olmak üzere toplam 4 kişi göçmen kaçakçılığı yapmak suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edildi.

Para karşılığı bu işi yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenilen şüpheliler tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilirken yakalanan sığınmacılar işlemlerinin ardından kamplara gönderildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu